Problemer med el udstyr i hjemmet er noget, som skal løses hurtigst muligt. Du er måske i stand til at klare nogle af de mere basale elektrikeropgaver på egen hånd, men du skal passe på. For en lang række af de problemer, som kan opstå ved el udstyr, kræver en autoriseret elektriker for en sikker behandling. Er du kommet på udebane med elinstallationerne derhjemme, kan du altid kontakte os.

Vi holder selv til i København NV, men vi hjælper vores kunder rundt om i hele Storkøbenhavn. Vi står med andre ord til din rådighed, hvis du skulle få brug for hjælp fra en autoriseret elektriker i København!

Vi satser på glade og tilfredse kunder

Alle vores medarbejdere er udvalgt ud fra et positivt og friskt sind. Der er mange elektrikere i København, som kan klare problemer med el i hjemmet, men det, der adskiller os fra resten, er vores store fokus på en god service.

Du kan derfor forvente, at vi holder vores aftaler og altid dukker op til vores opgaver med et positivt sind. Vi tager et ordentligt syn på dit problem, så vi er sikre på, at vi går til opgaven på den mest effektive måde – både i forhold til resultat og sikkerhed. Som autoriseret elektriker har vi den fornødne viden og erfaring, som skal til for at hjælpe med reparation og installation af diverse el apparater på den rette måde.

Hvad kan en autoriseret elektriker i København hjælpe mig med?

Det er ikke alle, der, ligesom os, har et enormt kendskab til el systemer og arbejdet hermed. Derfor forstår vi godt, hvis du ikke er helt inde i, hvilke services vi kan tilbyde. Sandheden er, at vores arbejdsområde er meget bredt. Det er det gode ved at få en autoriseret elektriker til at tage sig af din opgave – at du får en fagmand ud, som har en bred viden om sit fag.

Vores arbejdsområder strækker sig både til elektrikerarbejde for private og erhverv. Vi er i stand til at finde en god løsning på selv de mest komplicerede problemer, men tager os også gerne af de små opgaver i hjemmet.

Herunder kan du se nogle af de services, vi tilbyder til vores kunder:

– Reparation eller sikker afmontering af el installationer

– Udskiftning af sikringer eller hele gruppetavler

– Trækning af kabler og indbygning af stikkontakter i væg

– Opsætning af lamper

– Montering af diverse hvidevarer – køleskabe, frysere, vaskemaskiner, opvaskemaskine, komfur og lignende

– El tjek af hele dit hjem

– Og mange andre opgaver hvortil en autoriseret elektriker kan bruges

Lad os hjælpe med at løse din opgave

Som vi også nævnte i indledningen, er det vigtigt, at du lader erfarne folk stå for el arbejde i dit hjem. Du kan komme slemt til skade, hvis du ikke har den fornødne erfaring, så tilkald hellere en autoriseret elektriker til at klare opgaven.

Vi kan kontaktes via telefon på 71 74 73 72, men du kan også få os til at ringe til dig ved at udfylde kontaktformularen her på siden – husk at skriv dit telefonnummer!

Vi ser frem til at høre fra dig.